Informasjon Bærum

Hva og for hvem?

Aktiv på Dagtid Bærum er for deg som bor i Bærum kommune, er mellom 18 og 67 år, og som står helt eller delvis utenfor arbeidslivet eller er bruker av Frisklivsenteret i Bærum. Timeplanen består av et godt utvalg fysiske aktiviteter, hvor flesteparten av timene foregår i Friskis&Svettis sine lokaler på Avløs. Timene er av god kvalitet, og nivået er for de aller fleste. Du trenger ikke ha vært særlig aktiv før eller være i god form når du begynner.

Hvordan bli deltaker i Aktiv på Dagtid Bærum?

Du kan møte opp på en aktivitet og prøve før du eventuelt bestemmer deg for å melde deg inn. For å bli medlem kjøper du aktivitetskort på Friskis&Svettis, Avløs. Du må fremvise dokumentasjon på at du mottar en form for ytelse fra NAV (f.eks. sykemelding, utbetalingsblankett, vedtak e.l.) eller er bruker av Frisklivsenteret for å kunne bli medlem.

Et medlemskap i Aktiv på Dagtid gjelder kun for de timene som er satt i timeplanen. Vil du delta på flere av aktivitetene til Friskis&Svettis, kan du kjøpe et klippekort til halv pris. Ta kontakt med resepsjonen på dagtid for mer informasjon.

Egenandel: Tren så mye du vil for kr. 400,- / året.

 

Kontakt oss

Timeplan

 

Aktiv på Dagtid i Bærum er et samarbeid mellom Akershus idrettskrets, Friskis&Svettis Asker og Bærum og Bærum kommune.

Idrettsforbundet Akershus idrettskrets Akershus Fylkeskommune
Go to top