Informasjon Golf i Drøbak

Hva og for hvem?

Golf i Drøbak er golfaktivitet i regi Drøbak Golfklubb. Når golfbanen er åpen er det tre timer i uka som tilbys deltakere fra Aktiv på Dagtid, hvor disse treningene er en del av Aktiv på Dagtid i kommunene Frogn og Nesodden. Se timeplanen for din kommune, for tidspunkt. Golf er fysisk aktivitet med moderat intensitet og passer for de fleste. Vi er ute, trener og lærer å spille golf, og etter hvert vil du mestre spillet på treningsfeltene. GGG har et godt og trygt sosialt miljø og vi har en rekke sosiale aktiviteter for alle.

Drøbak GK og golfbanen finner du i Belsjøveien 50, 1440 Drøbak.

Innegolf: På vinteren tilbys det innetrening, med mulighet for å prøve golfsimulator på Haug Golfsenter (Drøbakveien 194, Ås). Dette er på torsdager kl. 12.00-13.00, med oppstart medio oktober 2016. Møt opp og prøv! Instruksjonen er inkludert i ApD-medlemskapet, men det må betales en egenandel på kr. 50,- pr gang for leie av matte fra Haug Golfsenter. Det er også mulig å prøve golfsimulator, mot en ekstra avgift.

For spill/deltakelse utover disse timene, eller for deg som ikke bor i kommunene Frogn eller Nesodden, må du melde deg inn i Golf Grønn Glede (GGG) i Drøbak GK. Mer informasjon om golftilbudet til Drøbak GK, finner du på klubbens egne nettsider.

Klikk her for å komme til nettsiden til Drøbak GK.

Hvordan bli deltaker i Golf i Drøbak?

Medlemmer i Aktiv på Dagtid Nesodden og Frogn kan delta på aktivitetene som er oppsatt på timeplanen. Du kan møte opp på en aktivitet og prøve før du eventuelt bestemmer deg for å melde deg inn i Aktiv på Dagtid og/eller Drøbak GKs Golf Grønn Glede.

 

Kontakt oss

Timeplan

 

Golf i Drøbak er et samarbeid mellom Akershus idrettskrets, Aktiv på Dagtid i Nesodden og Frogn og Drøbak Golfklubb.

Idrettsforbundet Akershus idrettskrets Akershus Fylkeskommune
Go to top