Informasjon Nesodden

Hva og for hvem?

Aktiv på Dagtid Nesodden er for deg som bor i Nesodden kommune, og er mellom 18 og 67 år. Tilbudet er for deg som står helt eller delvis utenfor arbeidslivet, og som ønsker å komme i aktivitet sammen med andre. Aktivitetene i timeplanen passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Du trenger ikke ha vært særlig aktiv før eller være i god form når du begynner.

Over 67 år / pensjonister: Tre av aktivitetene i timeplanen er også åpne for deltakere over 67 år og/eller pensjonister. Aktivitetene i timeplanen passer for alle og krever ingen forkunnskaper.

Aktiv på Dagtid i Nesodden er en del av golfsamarbeidet i Follo og Golf Grønn Glede. Se under informasjon og timeplanen til Golf i Drøbak for mer informasjon.

Hvordan bli deltaker i Aktiv på Dagtid Nesodden?

Du kan møte opp på en aktivitet og prøve før du eventuelt bestemmer deg for å melde deg inn. Giro til betaling av deltakeravgiften fås av instruktør ute på de forskjellige timene. Du må fremvise dokumentasjon på at du mottar en form for ytelse fra NAV (f.eks. sykemelding, utbetalingsblankett, vedtak e.l.) for å kunne bli medlem. Dette gjelder ikke de over 67 år / pensjonister.

Egenandel:

Aktiv på Dagtid: Tren så mye du vil for kr. 250,- pr. semester.

Over 67 år / pensjonister: Tren tre aktiviteter i uken for kr. 500,- pr. semester.

Høstsemester: september-desember / Vårsemester: januar-juni.

 

Kontakt oss

Timeplan

 

Aktiv på Dagtid i Nesodden er et samarbeid mellom Akershus idrettskrets, Nesodden IF og Nesodden kommune.

Idrettsforbundet Akershus idrettskrets Akershus Fylkeskommune
Go to top