Informasjon Skedsmo

Hva og for hvem?

Aktiv på Dagtid Skedsmo er for deg som bor i Skedsmo kommune, og er mellom 18 og 67 år. Tilbudet er for deg som står helt eller delvis utenfor arbeidslivet, og som ønsker å komme i aktivitet sammen med andre. Timeplanen for Skedsmo består av tre aktiviteter, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne delta. Du trenger ikke ha vært særlig aktiv før eller være i god form når du begynner. I tillegg til disse timene arrangeres det diverse kurs på onsdag ettermiddag som du kan melde deg på. Disse varer i ca. 8 uker av gangen. Ta kontakt med Aktiv på Dagtid Skedsmo for mer informasjon om kurset.

Hvordan bli deltaker i Aktiv på Dagtid Skedsmo?

Du kan møte opp på en aktivitet og prøve før du eventuelt bestemmer deg for å melde deg inn. Giro til betaling av deltakeravgiften fås av instruktør ute på de forskjellige timene. Du må fremvise dokumentasjon på at du mottar en form for ytelse fra NAV (f.eks. sykemelding, utbetalingsblankett, vedtak e.l.) for å kunne bli medlem.

Egenandel: Tren så mye du vil for kr. 250,- / året.

 

Kontakt oss

Timeplan

 

Aktiv på Dagtid i Skedsmo er et samarbeid mellom Akershus idrettskrets, Nedre Romerike Handicapidrettslag og Skedsmo kommune.

Idrettsforbundet Akershus idrettskrets Akershus Fylkeskommune
Go to top